I skuggan av EM...

.. spelas det ändå fotboll i Sverige! Det är faktiskt bara herrarnas Allsvenska som vilar.

                                                                                                                                                      * * * * * * * * * * * *          

Väsby tappade två poäng mot Jönköping efter, som vanligt, en frisk och aggressiv inledning, som efter ett tidigt ledningsmål, kom av sig och spelet blev tvekande och lite avvaktande. Efter Jönköpings kvittering kom hemmalaget tillbaka in i matchen, men något ytterligare mål blev det inte!
Mikael Thorstensson spelade huvudsakligen på mittfältet och gjorde det bra. Han kom med mer i spelet på den positionen och är en duktig bollvinnare. Huvudanledningen till positionsändringen var dock att CH Jagne var utlånad till Väsby i dennna match. Det var också CH som satte Väsbys mål.
Även Kevin Walker spelade för Väsby och gjore en fullt godkänd insats, trots att han är något ringrostig efeter en lång skadefrånvaro.

Oavgjort var ett ganska rättvist resultat. De bästa spelarna i Väsby var Gabbe Petrovic och Mikael Thorstensson.Nicke Westberg i målet var också utmärkt liksom namnen Wenzel.

Både Thorsten och Gabbe var besvikna efter matchen och menade att äsby borde tagit en trepoängare. De tror dock att laget är på gång . Det är ett ungt lag och många har inte spelat på en så hög nivå som Superettan tidigare. Två tredjedelar av serien återstår och många poäng väntar på att tas!


                                                                                                                                                         * * * * * * * * * * * *

Det görs en del mål av spelare med AIK-bakgrund här och var. Ammar Ahmed och Danne Sundgren t ex. Ammar gjorde tom två mål i en och samma match!
Danne Sundgren m fl juniorer var förresten och såg Väsbys match, liksom hela tränartrojkan! Ja, dessutom var naturligtvis gamle tränaren Olle Nordin där, fast för Jönköpings skull förstås.

RSS 2.0