Avspänt och förhoppningsfullt på Karlberg

Det råder ett behagligt klimat på Karlberg så här tre dagar före matchen mot GAIS på Råsunda. Träning som vanligt, inga nya skadeproblem, i alla fall inte allvarliga. Pablo Monsalvo haltar lätt men verkar inte bekymrad.

Mats Rubarth är glad över att vara i full gång och spelklar, Fyra månaders speluppehåll har varit långt och tråkigt. Miran Burgic är också på Karlberg, men inte i träning. Han går utan hjälpmedel och utan synbarliga problem. Han ska tydligen börja jogga lätt, eller har möjligen börjat. Han är sig glädjande lik, glad, öppen och positiv.

Alexander Gerndt, som, liksom Pierre Bengtsson, har mycket lite matchspel under de senaste månaderna, tycker att det känns lite tungt, men förstår situationen och litar på att hans tid kommer.

Jimmy Tamandi, avstängd på söndag, är självklart nöjd med sin insats så här långt, men vill inte utan vidare hålla med om att detta är hans bästa säsong någonsin, men utesluter det inte heller.

Kevin Walker ser ut att trivas med sin nya tillvaro och har sett bra ut på träningarna hittills.

Gabi Özkan är inte glad över sin efterhängsna skadeotur denna säsong. Han kan inte heller förstå vad det beror på, han har inte alls haft den här skadefrekvensen tidigare. I princip tror han att den här säsongen avslutad för hans del. Det är vettigare att ta det lugnt och bygga upp sig målmedvetet inför nästa år. Säkert ett svårt beslut att ta, men förmodligen klokt.

I samlingsrummet pågår ett ledningsmöte med hela staben kring fotbollen. Pablo Monsalvo sticker in huvudet i förhoppningen om att kunna hämta en vattenflaska, men tar det säkra före det osäkra och drar sig stillsamt tillbaka.

Annars finns inte mycket som tyder på att det pågår en guldstrid för fullt. Det är nästan bara interna media somm är här, aik.se, AIK Media och Gnagarforum. Och det kan ju räcka!

Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0