Om tre timmar är det dags!

Ja. för matchen mot Halmstad, alltså! Jag saknar Pierre Bengtsson i truppen liksom Wallid Atta, Jorge Anchén och Lucas Valdemarin, kanske också CH Jagne, men han kanske inte är frisk ännu. Fast truppen ser stark nog ut ändå. Mångfaldens förbannelse, ni vet. Själv hoppas jag på Miran Burgic från start! Han behöver nog all matchträning han kan få och han är ett framtidskapital, Vad han behöver mest just nu är väl att få sätta en eller ettt par bollar. Man ska inte underskatta självförtroendets roll inom sporten.

Till och med vädret verkar lovande, fast framåt 22-tiden är det väl ändå inte mycket värme kvar? Spelet och en svartgul publik får stå för värmen, förhoppningsvis.

Och glöm inte att det blir en ny chans att se lite gnagarframtid i morgon! Kl 19.00 på Vilundavallen i Upplands-Väsby. Det finns ett antal riktigt sevärda spelare även där. Viktor Lundberg spelar troligen inte från start i morgon, men det lär Micke Thorstensson, Martin Mutumba och Brwa Nouri göra. De två sistnämnda har utvecklats mycket positivt de senaste åren.

Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0