Uddamålsförlust för Väsby - 3 "AIK-mål"!


I stort såg den här matchen ut som de två senaste hemmamatcherna gjort. Väsby tar ledningen i den första halvleken och håller det. Den här gången dröjde det dock lite längre.


I den andra halvleken blir Väsbyspelet lite tveksamt och orörligare än i den första, gästerna kvitterar. Så långt har de tre matcherna sett identiska ut, men dessvärre blev det denna gång gästerna Assyriska FF, som gjorde 2-1-målet, vilket skulle visa sig räcka, även om Väsby satsade allt på en kvittering i slutskedet.

1-0 gjordes av Micke Thorstensson i den 37:e minutem. Göran Marklund kvitterade i den 58:e och AFF:s segermål, en riktigt snyggt satt frispark, stod Dennis Östlundh för. Alla tre målskyttarna med ett förflutet i AIK!


Lagen hade i stort en halvlek var, utan att någotdera laget saknade målchanser eller blev utspelade. Assyriska var tyngre och fysiskt starkare, vilket gjorde att många Väsbyspelare var rejält trötta i slutskedet.


Annars kunde man notera:

- Att Walid Atta spelade från start i Väsby

- att Martin Åslund syntes överraskande lite på AFF:s mittfält, även om han skapade några halvchanser under de sista 25-30 minuterna

- att Martin Lorentzson, Eddie Moussa och Aziz Corr Nyang, trots en viss ojämnhet, gjorde en bra match

- att Peter Motas, Admir Catovic oxh Daniel Johansson tiihörde de bästa i Väsby, liksom den förlorade sonen, Walid

- att Micke Thorstensson fräckt och snyggt snodde bollen av en slarvig Rytterbro precis utanför Ryttervros straffområde. Tyvärr var det så nära kortlinjen att Thorstens försök att skruva in den var dömt att misslyckas.

- att Väsby var mycket nära att ta ledningen knappt 2 minuter innan Assyriskas segermål kom, då Viktor Lundberg och Adde Catovic i ett snyggt samarbete så när lyckats. En försvarare lyckades dock täcka ut Addes skott.


Assyriska torde vara med och slåss om topplatserna i serien. Väsby, som haft en tuff inledning med matcher mot tre förväntade toppar, ska säkert kunna ta en plats i tabellens mitt. Händer det inget dramatiskt, ska de inte behöva hamna i någon bottenstrid.


Bappe


Kommentarer
Postat av: Senad

Jaa, väsby släppte in assyriska i matchen ju längre matchen gick.

2008-05-08 @ 09:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0