1 vinst och 1 förlust i Solnahallen

Första laget ut var damerna. Det var två lag med två raka vinster i de första matcherna som möttes, Väntorp/AIK och Vassunda.
Det blev aldrig någon tät och jämn match. Visserligen ledde AIK med 4-3 efter kanppt 6 spelade minuter men sen tog Vassunda sakta men säkert över matchen. Efter en dryg kvart var ställningen 8-15 och i halvtid ledde Vassunda med 21-15.
De första tre minuterna av den andra halvleken försökte vi krympa marginalen och hade då ett underläge med 18-21 men sen tog Vassunda kommandot igen. När halva den andra halvan spelats stod det 21-30, som vid full tid skulle bli 26-38! Vassunda fortfarande obesegrade, vi får se till att komma igen.

Herrarna mötte gamla välbekanta Cliff, som liksom vi sett bättre dagar och högre divisioner. Inte heller denna match skulle bli en tät kamp. AIK tog kommandot från början och det enda gången Cliff var lika efter starten var vid 1-1 efter 3.18. Utan att behöva förta oss , gick vi in i halvtidsvilan med en ledning på 19-8.
Den blev lite jämnare (18-15) men eftersom vår ledning hela tiden var kassaskåpssäker kunde vi kosta på oss ett lite mer chansartat spel och en del solonummer. Slutresultatet 37-23 säger allt om matchen.

Kommentarer och mer siffror från matchen kommer i morgon.

Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0