Handboll och lite innebandy

Dammatchen först med lite perspektiv. Det var mer Vassundas egen spets och tyngd än våra tjejers fel att siffrorna rann i väg. Lite var det som i fotbollen detta år: spelet på plan funkar men avsluten är inte vad de borde vara. Vassunda gjorde 8-10 kontringsmål , vi inte ett enda och egentligen bara ett försök. Något för kommande träningar kanske? Annars är laget klart sevärt, inte minst Annika Bergman som även nedvarvad(?) håller en bra klass. 
Tyvärr missar jag kvällens match med våra yngre tjejer i div 2.

Så herrarna, vars första halvlek var riktigt bra, även om Cliff var mattare än jag förväntat mig. Inte minst Petrén, Hagman och Nykvist visade att 3:an rimligen är ett ettårsbesök. Det var också kul att återse Anders Rune i målet. Hans enhandsräddningar är spektakulära. Dan Keto en fd finsk U-landslagsspelare (ja, det är ett tag sen, han är 29 i dag), var också sevärd, inte minst som mittsexa, trots att det inte ska vara hans position. I lagpresentationen står han i alla fall som högersexa.

Man kommer nära spelarna i Solnahallens B-hall. Inget läge för att sträcka på benen - inte utåt i alla fall. Fast två matcher i rad på träbänkar från en gympasal är inte roligt för äldre sätesmuskler. Fast - hur ofta får man se 124 mål på två timmars spel? Ja, där ser ni.

Innebandygrabbarna vann (förstås) sin första match, men 5-3 låter inte så övertygande. Nu var det förmodligen ett taggat hemmalag vi mötte och de höll i alla fall en period. Djurling och Jihde fortsätter göra poäng. Edgar och Koffe också. Nu ska det väl bara rulla på.

Bappe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0