Intensivt veckoslut

Trots fotbollens uppehåll p gr a VM-kvalet var det mycket som hände kring veckoslutet. Det mesta dessutom positvit eller i varje fall OK. Kändes rätt skönt.

Ett stort grattis till innebandylaget förstås. Tre raka europacupguld. Det är klart att det är stort! Men vad hände med Warberg? En fjärde plats totalt!?! OK, bronsmatch var väl inte vad de tänkt sig, men ändå!

Läser ofta och med stor behållning Gittans (Ahonen) blogg. Alltid läsvärd, kunnig och kul. Håller helt med henne, det mäste lossna för Helsingborg snart i SSL.

Handbollstjejerna i div 2 vann. Annika Bergman spelade i den också och blev bästa målskytt. Hon kan ensam tända vilket lag som helst - och ge det trygghet.

Hösten känns allt mer påtaglig, men fotbollen är inte redo för vinteride än på några veckor. Spännande? Nja, kanske inte, men vad jag hoppas på är signaler eller andra tecken på vad som ska ske -09. Inte tränar- eller ledarbyten utan spelare och/eller taktiktankar.

Ishockeyn, som jag följer via media, åkte på två småländska förluster. Fast den serien är ju så absurt lång att den nästan varvar sig själv två gånger om. Längst är inte alltid bäst. Fast i basket kan det ju hjälpa!

Ska till Solnahallen i kväll eller i morgon. Lite osäkert vilket.

Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0