Hur många rysare klarar man...?

Såg Storvreta-AIK i den andra semin i går. På TV. Lysande underhållning och dramatik, kanske lite väl dramatiskt kanske. Hur länge kan en publik hållas på sträckbänken utan att något brister?

Den stora behållningen var väl egentligen förlängningen. Om vi kan dominera mot ett lag av Storvretas kaliber på det sättet, varför kan vi det inte i säj 7-8 minuter under varje period under ordinarie speltid? Det skulle ju räcka mot i stort sett varenda motståndare. Jag är övertygad om att det inte bara var Patriks målvaktsspel som knäckte motståndarna utan minst lika mycket att straffläggningen kom efter tio minuter, när de knappt fått låna bollen!

Under ordinarie speltid var det annars så att enskilda spelare var bättre än laget som en helhet. Vi fick inte i gång ett riktigt sammanhållet spel, utom under kortare perioder, men hade flera spelare som gjorde utmärkta individuella prestationer.... men så kom då förlängningen med det mest homogena och helgjutna lagspel jag kan minnas mig ha sett, från något lag, under tio års innebandybeskådande.

Så, gör om det i två matcher till  - bara 6-7 minuter per period räcker - och vi är på Globen!