Micke Hjelmberg efter Helsingborgsmatchen



Micke Hjelmberg, som inte verkar alltför nedslagen, ställer upp för en intervju strax efter 2-0-förlusten mot Helsingborg i Svenska cupen.


OK, hur känns det efter förlusten?

- Känslan är väl helt OK. Vi förlorar mot ett bra allsvenskt lag. Jag tycker vi står upp på ettt bra sätt, spelar vårat spel. Vi vill vara ett spelande lag och det tycker jag vi är i stora delar av matchen.

- Vi korrigerar försvarsspelet lite i den andra halvleken, liksom vid en typ av bollar, där vi kommer lite fel i första och det blir mycket bättre i andra och hamnar rätt. Sen är det ju så att de är lite snabbare, har ett spel med ett tempo vi inte är vana vid. Det känns inte särskilt surt, jag tycker vi gör en bra insats och bjuder upp till en fair kamp.


Med tanke på hur vårt spel var i dag, undrar man förstås hur vi kan ha 0 poäng iserien?

- Ja, det kan man ju undra... men ska man vara ärlig har vi inte lyckats ta fram det här spelet hittills i serien... framför allt inte i den senaste matchen mot Trollhättan... vi har helt enkelt inte kommit upp i den här standarden. Idag var spelet bra och kan vi hålla den här nivån, kommer poängen att komma, det är jag helt övertygad om.


Någon som överraskade dig i dag?

- Jaa... Elvis Santana da Silva hade en ny roll som forward och gör det jättebra... löpvillig, energifylld och bra rent tekniskt. Sen gör Daniel Johansson, Peter Motas och Micke Wenzel på högerkanten riktigt bra insatser... men det är ingen som faller ur i laget utan alla ger allt och gör det bra.

- Peter Motas har en väldigt fin känsla i sin inläggsfot och idag hade han en härlig, offensiv attityd i sina löpningar utan att det går ut över det defensiva jobbet.

- Micke Wenzel, som inte spelat i de tre första seriematcherna, slängs in på mittfältets högerkant och gör en riktigt bra match och bidrar positivt genom att hela tiden göra bra värderingar.


Det bådar gott inför det fortsatta seriespelet?

- Självklart! Det här tar vi med oss tilll kommande seriespel.


Bappe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0