Tre dagar kvar...

Det är träningsfritt för fotbollslaget, men det är inte helt öde på Karlberg. Främst är det rehabträning som pågår, men även andra spelare är eller har varit där.
Ledargruppen har ett eget möte inför premiären.

Daniel Gustavsson är lite krasslig och torde inte vara aktuell för premiärtruppen, men verkar ändå vara vid gott mod.
Bojan Djordic är, som alltid, glad och positiv och optimistisk inför premiären. Miran Burgic är i ren rehabträning och gör ett intryck av hopp om spel, men inte förrän om ett par, tre veckor.
Även Markus Jonsson är på Karlberg. Fast kanske främst för att idka bilvård! Dessutom verkar han full av både förväntan och optimism inför söndagen.

Det roligaste beskedet är annars att Kevin Walker lär få lämna Södersjukhuset idag, men en comeback torde dröja en tid.
Lee Baxter är oföränderligt lugn, samlad, vänlig och cool. När man ser honom jobba med målvakterna är det svårt att inte imponeras av hans sätt att se och instruera dem.

Sanningens ögonblick närmar sig. Det är trots allt skillnad på tränings- och tävlingsmatcher. Jag skulle kunna gissa på en trolig startelva, men inte satsa en förmögenhet på elva rätt. En centrallinje som inte består av Örlund-Hooiveld-Obolo skulle dock förvåna mig. Tjerna, Markus J och Pavey känns också troliga. Fast kanske inte helt säkra ändå....

Fast innan söndagen är det innebandysemi i Uppsala. En match jag inte kommer att kunna se, utan bara oroa mig inför!

Och ni, som vill ha en uppvärmning inför söndagen, kan gå på Skyttan på lördag och se Väsby träningsspela mot Motala. Det kommer att finnas både före detta/kommande/tänkbara AIK-are att se då!

Sen blir det spännande att se om Viktor Lundberg finns med i 16-mannatruppen redan i premiären!

Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0