Karlberg i tystnad (nästan)

Dagens träning är, liksom ytterligare någon tisdag, förlagd till hallen på Bosön. Så denna tisdag är det bara en hantverkare, som bedriver aktivitet på Karlberg. Ja, nästan i alla fall - Peter Eriksson, lagledare, är också på besök där. Jag får skjuts till Råsundastadion med Peter, som är positiv och förhoppningsfull inför säsongen. Visserligen säger han också att det är mycket nytt och ungt i truppen men att det har känts riktigt bra i starten. Spelet har ju egentligen inte kommit i gång, han menar mer humörs- och inställningsvis. Han berättar också att han och Micke Stahre jobbade ihop i AIK:s ungdomsverksamhet redan på 90-talet och han är glad över att det blev Micke, som fick ta över.
Så mycket mer om spelarna finns inte att säga ännu, men han låter ändå förstå att Martin Mutumba kan bli en överraskning i år. Positiv sådan, om man ser det med svartgula ögon. Det är ju bara en månad tills träningsmatchandet börjar efter träningslägret i Syd-Afrika.

Hinner också med ett kort samtal med Tolle Lagerlöv, som har truppen klar inför Väsbys andra raka säsong i Superettan. Även han verkar nöjd och kommer senare att ge mig information om trupp och förväntningar. Visst har några tunga namn från förra året försvunnit, främst till AIK och BP, men fler klubbar har också deltagit i gallringen.

Den korta vintern kom av sig efter första träningspasset på Skytteholm. Vi får hoppas att den (vintern) inte tar en gruvlig hämnd i början av april och några veckor till!

Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0