Röster från Solnahallen

Det var en decimerad skara som deltog itorsdgskvällens träning inför matchen mot Umeå City på måndag i Solnahallen. Med de inlånade juiorerna blev det tre femmor plus de två måvakterna som genomförde passet. Jodå det blev spelträning också. Annars var det mycket tempo och inställning det handlade om. Att kliva fram och ta ansvar. Tränarna var inte nöjda med Järfällamatchen, framför allt inte med avslutningen.

Skador och sjukdom samt frånvaro p gr a familjeangelägenheter är bekymret just nu. Det positiva är att yngre och nya spelare får ta ett steg till och ett större ansvar. Någon oro gick inte att spåra hos tränarna.

Stoffe Svanemar verkade i alla fall nöjd med sitt praktmål i Linköping. Även flera andra spelare tyckte det var bra att tvingas ta ett större ansvar. Vad flera, även ledarna, dessutom tyckte var att det blev ett märkligt derby utan tryck och inlevelse. En litet antal gnagare och ett mindre antal Järfällasupporters hade tagit sig till Linköping annars var publiken tämligen neutral, nöjd med att få se innebandy på elitnivå.

Klart är att 3-4 spelare med säkerhet inte kan delta på måndag, ytterligare någon eller några är frågetecken. Match blir det och segerviljan finns. Det såg man också på träningen!

Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0