Karlberg i veckan

Tomi Maanoia cyklar, Jos Hooiveld sjunger och Patrik Bojent är glad och förhoppningsfull. Några av de bestående intrycken efter dagens träning!

 

Det roligaste är självklart att Tomi har startat en rehabträning. Även om det ännu dröjer innan han närmar sig "riktig" träning, känns det oerhört positivt att han är tillbaka på Karlberg och kör ett noga kontrollerat rehabprogram. Inte minst psykologiskt borde det betyda mycket.


Jos har en riktigt bra sångröst och framförande! Jag kunde inte låta bli att fråga om några av mina holländska favoriter (The Nits, Stef Bos, Boudewijn de Groot, Doe Mar, Rob de Niijs, de Dijk m fl). Vi hinner nog prata mer under säsongens gång.

 

Patrik Bojent gör ett harmoniskt och förhoppningsfullt intryck. Han känner säkert att hans mittbacksinsats mot Sundsvall var riktigt bra. Samtidigt är han medveten om den tuffa konkurrensen på snart sagt varje plats i laget. Hans inställning är dock helt klar: det gäller att ge allt på träningarna och visa att man både kan och vill. Sen fattar ledningen beslut. Så är det och så måste det vara.

 

Pratar lite med dem som har hand om servicen på Karlberg och de idel förhoppningsfulla och optimistiska. Kanske mest beroende på stämningen och glädjen i truppen och det faktum att det inte verkar bildas isolerade smågrupper i truppen. Man jobbar tillsammans, sliter tillsammans och har kul tillsammans. Förhoppningsvis kommer glädjen och förhoppningarna spridas till Råsundas läktare också. Fast vi ska komma ihåg att det är mycket nytt både i ledar- och spelarskaran. Det kan ta lite tid innan lusten och glädjen hittar allsvenska former.... men det kommer!

 

Bappe Bjuggren


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0