Matchens profil - Mats Carlsson efter första semin

 

MC kommer, liksom övriga spelare, lite moloket nerför trapporna efter matchen. Han ställer självklart upp för en efterintervju och verkar inte på något sätt, som att loppet är kört. Han håller med om att det var Mika Kohonens föreställning, men verkar övertygad om att över fem matcher är vi det bättre och starkare laget.

 

MC spelade i sin vanliga omgivning, med Patrik Edgren och Kim Nilsson, efetrsom Henrik Lorendahl för kvällen var eller startade som back. Men i mittperioden gjorde ledningen den förändringen att Daniel Schmidt togs in som back och Lorendahl fick ta MC:s plats. Ett beslut MC accepterade och visade förståelse för.

Det var ju nära att det hade givit resultat. Men det höll inte hela vägen.

 

MC tror dock inte att den här kallduschen ska hindra oss från at ta en av platserna i Globen. Hans inställning är helt klar: vi ska dit. Oxh kanske blir det spelarnas moral, som leder oss dit. Visst var alla besvikna både över att Storvreta fick gå ifrån i mittperioden och att de fick komma tillbaka efter att vi tagit ledningen med fyra minuter kvar av matchen. Meninställningen är ändå: vi kommer igen!

 

Det talar väl för laget och för fortsättningen att ingen gnäller eller skyller på mågon annan. Uppfattninge verkar solklar: vi schabblade bort den här matchen, men vi ska komma igen. Och de får snart nog chansen!

 

Bappe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0