Nu börjar slutspelsnerverna kännas...

Visserligen är serien inte slutspelad. En bortamatch mot Balrog återstår. So what! Det är nu slutmålet börjar skönjas. Warberg - AIK, "som vanligt"? Inte alls säkert, men ändå lite troligare än för en vecka sedan!

Tempo- och spelhöjningen mot Caperio Täby sitter kvar i minnet. I den urladdningen kände man igen det furiösa spel de svartgula emellanåt, och när det behövts, plockat fram under 2000-talet.

Jag trodde tidigare att Täby skulle kunna tänkas välja oss redan i semin, om det var möjligt. Nu är jag inte alls lika säker. De torde nog räkna med att deras chans är större i en sista avgörande match, än i en femmatchersserie. Fast, de får kanske inte möjligheten att välja!

I kväll avslutas seriespelet ute i Botkyrka. Balrog, som kan behöva vinna för att ta slutspelsplatsen. Uffe Hallstensson är tydligen borta p gr a ryggskott, men småskavanker bland en del spelare oroar mera. Men med den trupp vi har, så låt dem som behöver få vila. Ett friskt slutspelsgäng är viktigare än tre seriepoäng. Det är en lång och tuff vandring kvar.

Träffade, för första gången på länge, Robban Teleki i Solnahallen vid Täbymatchen. En av dessa spelare man minns. Inte för att han var en riktigt stor stjärna utan för att han var oerhört laglojal och alltid gjorde det han skulle till 100%. Det är så lätt att bländas av de stora stjärnorna och glömma att utan alla laglojala jobbare, skulle de stora inte få det utrymme och den tid de behöver.

Vi ses i Solnahallen  på torsdag. Trots fotbollen på Skytteholm!

Bappe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0