Ulf Hallstensson efter Tyresömatchen

Grattis, tvåsiffrigt igen, vad har du gjort med spelarna?

- (skratt)... jag har väl inte gjort så mycket! Det är väl så här... så länge vi spelar enkelt och rakt så... det finns en effektivitet i laget just nu som är ganska intressant. Samtidigt finns det perioder under kvällens sextio minuter, när vi är utanför ramarna och då blir det ganska kladdigt och omständligt!

 

Det upptäckte inte jag!

- Det handlar ju om utveckling för oss och vi är ännu bara i början, så vi ska inte dra så höga växlar av det här... vi håller oss inom de ramar vi har satt till stor del under matchen, med fart, rakhet och kraft som var jättetydligt.. vi straffar dem rejält. Varje misstag blev oerhört kostsamt för dem. Det finns ju situationer där vi själva också gör misstag, där vi med tur och Linus hjälp håller siffrorna nere bakåt.

 

Det måste kännas skönt för dig med det målvaktspar vi har?

- Joo.. men det hade vi i fjol också! Jag tror att hela fjolårssäsongen gav dem en hel del och det ger oss en hel del i år också.

 

Det ändrades ibland i uppställningen - inte så vanligt.

- Delvis berodde det på att Möllersten var tvungen att kliva av på grund av känning i en vad, Patrik Stanley var tvungen att kliva av också, så våra förändringar i femmorna berodde på det.

 

Förändringarna påverkade inte spelet eller farten.

- Märktes det inte i spelet.. nä, men det är ju bra... men vi är ju ganska trygga i grundspelet och är i en situation, där vi har ett såpass stort övertag att spelet inte ska behöva förändras av de förändringar vi behöver göra. Det ska inte påverka de här killarna!

 

Tvåsiffrigt två matcher i rad. Det har väl knappast hänt sen Innebandyns barndom?

- Jag tror inte man ska dra för stora växlar av det. Det är jättekul att vi gör mycket mål, men egentligen är vi bara i början av vår utveckling och drar vi för stora växlar av det här kan det påverka den fortsatta utvecklingen, så enkelt är det.

 

Tack Uffe och vi är många som ser fram mot den fortsatta säsongen med bpde hopp och förväntan!

 

Bappe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0